Pracovná ponuka s možnosťou odoslania reakcie bez životopisu

Niektoré spoločnosti nepotrebujú prepracované životopisy na to, aby kontaktovali záujemcu o prácu. Môže ísť napríklad o nízko kvalifikované pozície, na ktoré stačí vôľa a chuť pracovať.  

Práve pre ne sme vytvorili možnosť zadať pracovnú ponuku s možnosťou odoslania reakcie bez životopisu. Reagovať na pracovnú ponuku môžu uchádzači bez toho, aby pripájali k žiadosti aj životopis, vďaka čomu môže byť počet reakcií na takéto ponuky vyšší.

Ako si nastaviť pracovnú ponuku s možnosťou odoslania reakcie bez životopisu

Pri vytváraní pracovnej ponuky v časti Nastavenia ponuky uvidíte možnosť Reakcia na ponuku bez životopisu. Zakliknutím tohto políčka umožníte uchádzačom vyplniť formulár bez potreby nahratia životopisu.

TIP: Ak používate vlastnú reakčnú linku, odporúčame upraviť aj váš interný formulár, tak aby priloženie životopisu nebolo povinné.

Informácia, že na ponuku sa dá reagovať aj bez životopisu, bude zobrazená aj v zozname ponúk samostatnou nálepkou. Uchádzači tak budú vedieť ešte pred rozkliknutím detailu pracovnej ponuky, že nepotrebujú životopis na to, aby sa o pracovné miesto mohli uchádzať.

Ako túto ponuku uvidia uchádzači? 

Keď sa uchádzač rozhodne reagovať na takúto pracovnú ponuku, zobrazí sa mu štandardný reakčný formulár. V ňom vyplní povinné polia – meno, priezvisko a e-mail. Možnosť priložiť životopis, ako aj iné prílohy, je nepovinná.

Aké informácie o uchádzačovi dostanete?

Od uchádzača dostanete na váš e-mail klasickú žiadosť, iba s tým rozdielom, že v prílohe nemusí byť životopis. Súčasťou e-mailu sú však kontaktné údaje ako meno a priezvisko a e-mailový kontakt na uchádzača.