Čerpanie kreditov z balíka

Ak viete, že budete inzerovať minimálne 3 a viac pracovných ponúk za rok, je pre vás výhodné vybrať si jeden z našich CREDIT balíkov. Jeden kredit môžete použiť na zverejnenie jednej pracovnej ponuky. Čím väčší balík si objednáte, tým je cena za jednu ponuku nižšia.

Ako to funguje? 

Kredit sa z balíka odpočítava pri zverejnení novej ponuky. Pri zadávaní pracovnej ponuky si môžete vybrať dĺžku trvania inzerátu – 7, 14 dní, alebo 1 mesiac. Za každú jednu zverejnenú ponuku sa vám z balíka odčíta 1 kredit.

Ak ste ponuku už zverejnili a chcete v nej spraviť úpravu, môžete tak spraviť v rámci jej trvania bez strhnutia ďalšieho kreditu. Ak chcete ponuku znovu zverejniť z archívu, alebo upraviť dátum zverejnenia, strhne sa vám nový kredit.

V prípade, že ponuky na našu stránku importujete automatizovane, strhávajú sa vám kredity len za ponuky, ktoré nie sú aktuálne, resp. majú nový dátum zverejnenia. Ak sa vám počas importovania ponúk minú kredity, nezverejnené inzeráty nájdete uložené v konceptoch. V tom prípade si treba objednať nové kredity a ponuky môžete zverejniť z konceptov. 

Vaša pracovná ponuka sa v rámci balíčka posiela e-mailom aj všetkým uchádzačom, ktorí majú nastavené rovnaké parametre, ako vaša ponuka (tzn. môžu byť pre vás relevantní). 
 

Vyšší balík, nižšia cena za ponuku 

Nielenže sa cena za jeden kredit pri vyššom CREDIT balíku znižuje, navyše dostanete aj automatické zverejňovanie vašich ponúk na našich partnerských portáloch. Štandardné CREDIT balíky obsahujú od 3 do 50 kreditov. V prípade potreby je možné dohodnúť sa aj na vyššom alebo špeciálnom balíku, ktorý bude vyhovovať potrebám práve vašej spoločnosti. Pri každom zverejnení ponuky nie je potrebná riešiť novú fakturáciu.

MINI, STANDARD alebo PREMIUM?

Ktorý z nich je to pravé pre vás?

Prečítajte si viac o novom spôsobe inzercie v našom cenníku alebo si skúste náš krátky kvíz.

Pomôže vám s výberom toho správneho balíku.

Kredit z balíka viete využiť aj inak 

Hľadáte zamestnancov na určitý typ pozície dlhodobo?  Aby ste pracovné ponuky nemuseli neustále obnovovať manuálne, máme funkcionalitu, ktorá to urobí za vás. Vďaka aktivácii pravidelnej obnovy ponuky sa pracovná ponuka zverejní automaticky v intervaloch, aké si vy zvolíte. Pri každej obnove vám bude odpočítaný kredit z balíka. 

Viac informácii o autobnove nájdete na tomto linku: informácie o autoobnove

Ako sa k tomu dostať? 
Prihláste sa do firemného konta. Ak nemáte ešte konto, vytvorte si bezplatnú registráciu na Profesia.sk.