Topovanie: ako zviditeľniť vašu pracovnú ponuku

Vašu pracovnú ponuku môžete teraz jednoducho dostať na začiatok zoznamu bez toho, aby ste ju museli opätovne zverejňovať. Vďaka službe Topovanie sa totiž automaticky po 15. dňoch presunie na začiatok zoznamu ponúk, a objaví sa tak na najviditeľnejšom mieste pre kandidátov hľadajúcich si prácu.  

Topovanie je možné využiť pri každom pracovnom inzeráte iba raz. Službu si môžete objednať priamo pri vytváraní inzerátu, či kedykoľvek počas doby zverejnenia. Ak ju však využijete neskôr ako po 15. dni zverejnenia (napr. na 16., 17. alebo 21. deň od zverejnenia), ponuka bude presunutá na začiatok zoznamu ihneď.  

V oboch prípadoch slúži Topovanie na opätovné jednorazové zviditeľnenie ponuky tým, že sa opäť objaví na prvej pozícii v zozname. Topované inzeráty nie sú opakovane zaradené do e-mailových agentov. 

Príklad: 

Inzercia bola zverejnená 1. februára, no s pribúdaním nových ponúk sa jej pozícia prirodzene posúva nižšie. Klient si objednal službu Topovanie pri vytváraní inzercie a 16. februára sa tak ponuka automaticky presunula späť do pozornosti kandidátov – na začiatok zoznamu ponúk.  

Klient zverejnil inzerciu 1. februára. Pre využitie služby Topovanie sa však rozhodol až po viac ako 15. dňoch od zverejnenia. Jeho ponuka bola topovaná na začiatok zoznamu okamžite.  

Ako objednať službu: 

Službu si môžete objednať na dvoch miestach:  

  • vo formulári ponuky 

  • v doplnkových službách 

Ak objednávku Topovania vo formulári ponuky zrušíte a následne si to rozmyslíte, môžete Topovanie dodatočne zapnúť v ponuke Doplnkových služieb.