Zdroje uchádzačov

Na tejto záložke nájdete kanály, cez ktoré sa uchádzači môžu prihlásiť na vašu ponuku.  

Stránku ponuky s reakčným formulárom pre vás mark automaticky vygeneroval a prostredníctvom nej sa môžu uchádzači priamo prihlásiť na vaše pracovné ponuky. Táto stránka je dostupná len cez vami prezdieľaný link a je na vás, akým spôsobom sa k tomuto odkazu potenciálny uchádzači dostanú.

Okrem stránky s reakčným formulárom sa uchádzači do konania môžu prihlásiť pomocou inzerátu na Profesia.sk. Ak ste si konanie vytvorili počas pridávania ponuky na Profesia.sk, je automaticky spárované a uchádzači, ktorí zareagujú na ponuku cez Profesia.sk, sa zobrazia v príslušnom konaní.

Reakčný link môžete zdieľať na sociálnych sieťach (k dispozícií je Facebook, LinkedIn a Twitter) alebo na stránke vašej spoločnosti. Reakčný formulár si viete do stránky vložiť aj ako HTML kód.

Okrem reakčných linkov si môžete vytvárať odporúčacie linky s formulármi, cez ktoré vám môžu iní ľudia odporučiť vhodných uchádzačov. Použiť ich môžete napríklad pri interných výberových konaniach alebo personálnych agentúrach. Pri uchádzačoch vo výberovom konaní tak uvidíte, či reagovali priamo, alebo boli odporučení niekým iným.

Reakčné aj odporúčacie linky si môžete vytvárať podľa potreby.

Sekcia Zdroje uchádzačov zároveň ponúka možnosť ručne pridať do konania uchádzačov, ktorí vyhovujú vašim požiadavkám, z CV databázy Profesia.sk.